Asigurare CARGO

Asigurare CARGO

Asigurarea de tip CARGO este deosebit de utilă pentru bunurile aflate în tranzit. Indiferent de marfă pe care trebuie să o transporţi, fie că este vorba de mobilier sau de aparatură IT sau obiecte de valoare, bunurile sunt ambalate corespunzător, dar şi asigurate pentru evenimente neprevăzute.

Astfel, asigurarea CARGO oferă despăgubiri în cazul unei serii de evenimente ce pot avea loc în timpul transportului, în funcţie de natura acestuia şi a bunurilor transportate, cum ar fi: incendiu sau explozie, deraierea sau răsturnarea mijlocului de transport, pierderea unei părţi a mărfii în timpul încărcării sau descărcării etc.

Seriozitate şi promptitudine

Seriozitate şi promptitudine

Fiecare cerere este pentru noi deosebit de importantă. Fie că doreşti să te muţi în ţară sau în străinătate, fie că doreşti să muţi un sediu de firmă sau doar bunuri, ai nevoie de un partener de încredere în proces. Ruco Move Trans este alături de tine cu soluţii prompte şi asistenţă specializată la mutare.

Cere o ofertă şi, în urma solicitării tale, îţi oferim o evaluare GRATUITĂ pentru a estima şi evalua marfa transportată. De asemenea, putem discuta serviciile conexe de care ai nevoie, pentru ca tu să nu mai ai nicio grijă legată de documentele necesare transportului sau de pregătirea bunurilor pentru mutare.

Servicii complete

Servicii complete

Avem peste 300 clienţi mulţumiţi, persoane fizice şi companii, care au ales serviciile Ruco Move Trans. De la simple expediţii de transport marfă, la mutări internaţionale cu servicii de întocmire a formalităţilor vamale şi asigurarea bunurilor, răspundem rapid şi cu soluţii eficiente pentru fiecare solicitare.

Indiferent că ai nevoie de transport în ţară sau în străinătate, că ai nevoie de avize şi autorizaţii sau de demontare, ambalare şi montare pentru bunurile tale, te putem ajuta cu fiecare detaliu al expediţiei. Întreaga operaţiune de relocare devine simplă pentru tine prin serviciile complete Ruco Move Trans.

Recomandă Ruco Move Trans:

Ruco Move Trans foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >