Ai nevoie de servicii de transport şi relocare şi nu ştii de unde să începi? Cu siguranţă ai o mulţime de întrebări şi nelămuriri, aşa că îţi stăm la dispoziţie. Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai frecvente întrebări ale clienţilor noştri, pentru ca tu să afli care sunt serviciile de care ai nevoie şi demersurile pe care urmează să le îndeplineşti.

Dacă nu găseşti informaţia pe care o cauţi în răspunsurile noastre, contactează-ne şi îţi răspundem cu plăcere la orice întrebare!

Cum aflu cât costă mutarea bunurilor mele?

Primul pas este cererea unei oferte. Ne spui de ce ai nevoie, iar noi îţi trimitem acasă sau la birou, oriunde ai locaţia din care se realizează mutarea, un specialist pregătit să evalueze bunurile ce urmează a fi transportate. Se vor lua în considerare toate aspectele legate de acestea: cantitate, dimensiune, fragilitate etc. În funcţie de datele colectate se va face o estimare de preţ. 

De asemenea, mai poţi cere şi servicii suplimentare de asistenţă la încărcare şi descărcare, ambalare a bunurilor, demontare şi montare mobilier sau chiar suport pentru întocmirea formalităţilor vamale, în cazul în care este vorba despre un transport internaţional. 

În urma acestor evaluări, vei primi gratuit o ofertă personalizată de transport şi servicii pentru nevoile tale. 

Pot alege doar transportul bunurilor?

Da. Serviciile conexe nu sunt obligatorii, dar îţi fac viaţa mai uşoară. Ambalarea bunurilor se face individual, iar încărcarea acestora în mijlocul de transport ales de asemenea. Poţi opta pentru ajutorul nostru, caz în care vom trimite o echipă de profesionişti în montare şi demontare mobilier, ambalare şi încărcare şi descărcare marfă sau te poţi ocupa chiar tu de toate acestea, iar noi îţi venim în ajutor cu mijlocul de transport necesar bunurilor tale. 

Vreau ca bunurile să ajungă în stare perfectă la destinaţie. Ce garanţii primesc?

Încărcarea bunurilor pentru transport se realizează conform unor proceduri simple. Acestea sunt manevrate şi organizate în mijlocul de transport, sprijinite sau ancorate la nevoie, astfel încât să fie transportate în deplină siguranţă. Dacă bunurile tale sunt deosebit de fragile, îţi recomandăm ca, în prealabil, să te asiguri că sunt ambalate corespunzător. 

Oferim servicii de ambalare profesională a bunurilor tale. Pentru mutările de locuințe, ambalarea este importantă în cazul mobilierului de mari dimensiuni, dar şi în cazul bunurilor personale de mici sau de mari dimensiuni, care pot fi fragile, sau chiar în cazul electrocasnicelor sau a altor obiecte valoroase. De asemenea, pentru mutările de birouri, oferim ambalarea profesională a documentelor în cutii speciale şi a componentelor IT şi nu numai, astfel încât să împiedicăm apariţia unor eventuale stricăciuni la transport.

În plus, putem încheia şi o asigurare de tip CARGO pentru bunurile tale. Poliţa acoperă evenimentele neprevăzute ce pot avea loc în timpul transportului şi care pot duce la deteriorarea bunurilor transportate. Astfel, pierderile suferite pot fi acoperite cu ajutorul asigurării.

Pot muta mai eficient mobilierul de mari dimensiuni?

Mobilierul de mari dimensiuni, fie că este cel pentru casă sau cel pentru birou, poate fi mutat simplu şi rapid prin demontare în locaţie şi montare din nou la destinaţie. Dacă acest lucru este prea dificil sau nu ai timpul necesar la dispoziţie, venim în ajutorul tău cu un serviciu specializat în acest sens.

Echipa noastră se va ocupa de demontarea mobilierului şi de împachetarea corespunzătoare a acestuia pentru transport, dar şi de marcarea elementelor componente. Astfel, la destinaţia indicată de tine, vor ajunge toate piesele fără nicio problemă. Şi aici te putem ajuta cu montarea mobilierului şi aşezarea lui în noua locaţie conform indicaţiilor tale, pentru ca tu să te bucuri imediat de posibilitatea de a-l utiliza.

Cum pot transporta bunuri în afara ţării?

Transporturile internaţionale sunt de diferite tipuri, în funcţie de destinaţia aleasă. Noi asigurăm transportul cu camioane de mutări, însă, la cerere, putem asigura legături cu partenerii noştri internaţionali, astfel încât să ducem bunurile tale la destinaţie în conformitate cu cerinţele tale. Putem crea legături cu parteneri externi de transport terestru, maritim şi aerian, în funcţie de destinaţia aleasă şi de tipul de bunuri transportate. 

În plus, la cerere, ne putem ocupa de toate formalităţile vamale necesare transportului de bunuri, de avize şi autorizaţii pentru bunuri în tranzit și așa mai departe, pentru ca tu să nu ai nicio grijă în privința siguranței și a conformității transportului tău. 

Recomandă Ruco Move Trans:

Ruco Move Trans foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >