Transport

Transportul de mărfuri este serviciul de bază pe care ţi-l punem la dispoziţie în orice situaţie. Fie că ai nevoie de mutări naţionale sau de relocări internaţionale, avem soluţii perfecte pentru transportul mobilierului şi al mărfurilor, în conformitate cu normele de siguranţă şi respectând cerinţele tale speciale pentru acestea.

Asistenţă la încărcare şi descărcare

Atunci când ai ceva de mutat, ai nevoie de mai mult decât un transportator bun. Ai nevoie de o echipă de profesionişti bine organizaţi, pregătiţi să îţi ofere asistenţă la încărcarea şi la descărcarea bunurilor, pentru un proces cât mai simplu, rapid şi eficient.

Demontare şi montare mobilier

Oferim servicii de demontare şi montare a mobilierului pentru casă şi birou, atunci când acesta nu poate fi transportat întreg în timpul unei mutări.

Ambalare

Mobilierul transportat sau marfa mutată pot fi ambalate corespunzător, astfel încât acestea să ajungă la destinaţie în perfectă stare.

Formalităţi vamale

Transporturile internaţionale se realizează în conformitate cu legea, iar noi te ajutăm cu întocmirea formalităţilor necesare.

CUM FUNCŢIONEAZĂ

Rezervă serviciul nostru

Îţi încărcăm lucrurile

Îţi mutăm lucrurile rapid şi sigur

Îţi descărcăm lucrurile la destinaţie

Recomandă Ruco Move Trans:

Ruco Move Trans foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >