Asistenţă la încărcare şi descărcare

Una dintre cele mai des întâlnite dificultăţi în mutarea de locuinţe sau de birouri este încărcarea şi descărcarea bunurilor transportate. Unele necesită grijă sau atenţie specială, altele ambalare, iar altele trebuie ancorate pe durata transportului, pentru a nu se mişca. Noi suntem aici pentru toate aceste mici dificultăţi.

Ruco Move Trans îţi stă la dispoziţie nu numai cu servicii de transport rapid, ci şi cu asistenţă la încărcare şi descărcare. Împreună facem totul mai simplu şi mai rapid pentru tine. Ai siguranţă că bunurile tale sunt perfect pregătite pentru transport, în funcţie de dimensiuni, cantitate şi calitate, dar şi în funcţie de specificaţiile tale.

Simplificăm procesul de mutare de la început, cu o echipă pregătită pentru a încărca marfa şi pentru a o organiza, astfel încât transportul să se realizeze în cele mai bune condiţii. Îţi oferim şi asistenţă la descărcare. În plus, bunurile sunt asigurate pe durata transportului şi, la cerere, îţi putem oferi şi ambalarea corespunzătoare tipului de marfă transportată. 

Recomandă Ruco Move Trans:

Ruco Move Trans foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >