Demontare şi montare mobilier

Unele piese de mobilier nu pot fi mutate fără a fi demontate. Fie sunt prea mari, fie prea grele sau chiar ambele şi împiedică soluţionarea rapidă a procesului de mutare. În acest caz, mobilierul trebuie demontat în locaţia în care se află, pentru a fi mai uşor de transportat, urmând ca apoi să fie din nou montat la destinaţie.

Atunci când este vorba despre mutări de locuinţe, mobilierul greoi trebuie demontat cu atenţie, pentru a nu provoca stricăciuni şi pentru a putea fi transportat eficient. Echipa noastră este pregătită pentru astfel de situaţii şi gata să-ţi vină în ajutor, pentru ca toate piesele de mobilier, de la dulapurile suspendate de bucătărie şi până la patul din dormitor să fie demontate pentru transport şi montate la loc, pentru ca tu să te simţi "ca acasă" imediat.

Mutările de birouri sunt de asemenea pentru profesioniştii noştri o obişnuiţă. Mobilierul de birou, sală de şedinţe şi aparatura aferentă sunt demontate cu grijă şi ambalate pentru a fi mutate în siguranţă în noua locaţie, unde vor fi montate la loc şi pregătite pentru ca tu şi angajaţii tăi să începeţi lucrul imediat.

Recomandă Ruco Move Trans:

Ruco Move Trans foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >