Transport

Indiferent ce ai de transportat, suntem aici pentru tine. De la cele mai mari şi mai grele mărfuri, până la cele mai delicate şi mai preţioase, avem o soluţie pentru fiecare tip de transport. Transportul mărfurilor cu autoutilitare sau camioane se realizează diferit, în funcţie de cantitatea de marfă, de dimensiune şi de specificaţiile necesare transportului în siguranţă.

Pentru siguranţa mutărilor de locuinţe şi mobilier, dar şi pentru cea a mutărilor de birouri, bunurile transportate sunt asigurate CARGO, ambalate corespunzător şi organizate cu grijă, astfel încât să ajungă în perfectă stare la destinaţie. 

Poţi opta pentru servicii de transport naţional, efectuate cu promptitudine şi seriozitate, fie că este vorba de bunuri personale, fie de cele ale unei companii. De asemenea, poţi opta şi pentru servicii de transport internaţional, caz în care îţi putem oferi şi servicii conexe pentru îndeplinirea formalităţilor vamale şi nu numai.

Indiferent ce ai nevoie, îţi pregătim o ofertă personalizată de transport, conform cu cerinţele tale.

Recomandă Ruco Move Trans:

Ruco Move Trans foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >