Ruco Move Trans este partenerul în care poţi avea încredere atunci când ai nevoie de transport mărfuri în ţară şi în străinătate sau atunci când doreşti să-ţi muţi locuinţa sau biroul oriunde în România sau dincolo de graniţă. Peste 300 clienţi au apelat până acum cu încredere la serviciile noastre complete de transport şi relocare, iar în continuare îţi prezentăm câteva dintre poveştile noastre de succes, pentru a înţelege mai bine procesele noastre de operare şi pentru a face primul pas spre un parteneriat de încredere.

Mijloace de transport Ruco Move Trans

Transportul mărfurilor Ruco Move Trans se realizează cu o diversitate de mijloace de transport. În funcţie de destinaţia aleasă, de tipul bunurilor, dar şi de dimensiunea, forma şi greutatea acestora, se alege cea mai bună soluţie de transport terestru. 

Mutare locuinţă

Nu e uşor să te muţi în casă nouă. Mobilierul trebuie demontat şi ambalat corespunzător, toate bunurile tale de o mai mică sau mai mare valoare, mai grele sau mai uşoare, rezistente sau fragile trebuie pregătite perfect pentru un transport fără probleme. Alege serviciile noastre complete şi nu mai ai nicio grijă!

Recomandă Ruco Move Trans:

Ruco Move Trans foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >